”Ditt senaste blogginlägg var i november”

Jo, kära mamma. Jag bloggade senast i november, närmare bestämt den 28 november. Passande nog är det den 28 februari idag. Om det bara hade varit enklare att blogga, typ som att twittra. Det bara går av farten. Vet inte vem jag försöker lura då jag heller inte har twittrat på länge.

Jag är tillbaka på jobbet igen efter att ha varit sjuk i en hel dag. Konstig feber som kommer och går, ena sekunden här – andra sekunden borta. Imorgon åker jag och hämtar min (Ja, MIN – helt sjukt!) nya bil. Självklart är det en SAAB. Precis som mina kollegor börjar förstå är det de enda som duger för mig. SAAB ska det vara. Jag har inte gått ifrån modellen sådär särskilt mycket då den jag ska hämta imorgon är precis som den jag har idag. En 9-3. Min nya kärlek är något yngre, åtta år yngre för att vara exakt. Jag kommer nog ändå sakna min gamla kärlek typ.. en gång per år. Bilder kommer självklart!