En efterlängtad uppdatering

Oj, hjälp. Maj var senast alltså. Det var.. ett tag sedan. Jag är inte helt världsbäst på att uppdatera. Men det känns faktiskt inte som att det finns så mycket att uppdatera med. Vad gör jag om dagarna? Jobbar, äter, sover. And Repeat.

Men nu har det faktiskt hänt en grej. I Mars 2017 flyttar det in en ny familjemedlem hos oss. Och nej, det är inte ytterligare en katt eller en ny pryl som Kitta ska ha. I Mars kommer det (förhoppningsvis) en liten bebis. Så ja, det är en nyhet, en ganska stor nyhet. I skrivande stund befinner jag mig i vecka 23. Lite mer än halvvägs där allt ska vara sådär frid och fröjd… Man ska ha ett härligt glow som jag inte riiiiktigt har fått. Men jag är inte bitter. Heja illamåendet! Vi är så förväntansfulla, snart är du här lilla Pockon!

Btw… Mamma tycker jag ska dokumentera magen vecka för vecka – Ain’t gonna happen! Nu ska jag äta gåvan till mänskligheten, korvstroganoff!