En milstolpe

Igår tog jag ytterligare en milstolpe, jag var på mitt första spinningpass sedan olyckan. Det var sjukt jobbigt, men samtidigt kändes det bra. Alltid när jag når en av mina milstolpar tittar jag tillbaka över mina första mål som jag hade. Ett av dom var att gå ett varv runt huset, idag skrattar jag lite gott för mig själv. Men vid den tidpunkten var det ändå ett mål som jag kämpade hårt för att uppnå. Får väl se om jag tittar tillbaka på detta om ytterligare ett år och skrattar ännu mer.

En och en halv arbetsdag kvar till helg, denna vecka har gått fort. I helgen ska vi (förhoppningsvis) åka till Jönet och kolla en ny kamera till mig. Om jag kan bestämma mig någon gång, ehehe! Beslutsångest? Nej, inte farligt! När jag frågar Mamma svarar hon alltid med tre bestämda fraser, oavsett vad jag än frågar. Antingen: ”Du har ju redan bestämt dig”, ”Det vet du bäst själv” eller ”Du är vuxen nu, bestäm själv”. Frågar jag Christian säger han ”Köp båda om du inte kan bestämma dig”. Vilket inte heller känns som ett vidare bra alternativ. Är jag gjord av pengar eller?

Okej, enligt mina senaste konversationer med människor i min närhet har det kommit fram att allafall två personer läser min blogg kontinuerligt. Jag är chockad. Jag trodde det typ bara var jag.