En vecka kvar till semestern!

Ä-N-T-L-I-G-E-N! En vecka kvar, en lång jävla vecka. Men samtidigt är det nog denna vecka som jag har längtat mest efter. På torsdag kommer syster och Mathew till Sverige och stannar i en hel månad, och på fredag går jag på semester. Lördagen bränner vi iväg till Öland och solen (förhoppningsvis!). Så ja, om det kunde bli typ slutet på veckan redan nu skulle jag vara väldigt tacksam. Men det lär väl inte hända, så istället delar jag med mig av lite tillbakablickar från helgen. En riktigt skönt helg men ändå något effektiv. Vi fick klart ”väggen”, så nu slipper alla grannar tro att vi är helt koko som lämnar ena sidan mer eller mindre bara nerkletad. När Christian målande längst upp (funkar inte riktigt att stå på stege för min del) så rensade jag ogräs mellan plattorna. Det måste vara bland det tråkigaste man kan göra, solen gassade även riktigt ordentligt så efter någon timme var jag varm, svettig och typ slutkörd. Vi passade ju även på att ha det lite gött också,  på lördagseftermiddagen (efter allt slit) åkte vi till Eksjö camping med pojkarna och tog en glass.

IMG_0919

IMG_0918

Vi passade även på att bada i poolen som kom hem i fredags!