Estockholmo in three (four) days

Jag tror det här kan vara första nattinlägget för i år, på riktigt. Jag är inte så bra på att blogga på kvällarna/nätterna (och inte på dagarna heller verkar det som?). Det här är min sista natt i Stockholm. Behöver jag ens säga att tiden har sprungit iväg som en galning? Första dagen var jag och Sandra som två öknar i munnen efter bara några timmar då vi hade pratat nonstop hela tiden. Ungefär så har det varit med allt. Vi har pratat, skrattat, sjungit påhittade och halvt förbjudna låtar, träffat folk, shoppat, kollat på film, varit rädda för film, betalat 29 kr för ett par mjukisshorts, åkt buss, fått wow-upplevelser av alla olika gallerior, åkt tunnelbana, käkat på Taco bar, köpt presenter, solat, gosat med Hero, dött av värme, badat, ätit kanske världens godaste glass, pratat stora kill-problem, blivit solbrända, åkt snygg-hiss och köpt upp alla Grönan pengar på kläder. Jag tror det sammanfattar mycket av det vi har gjort. Jag tycker det är ganska bra jobbat på tre dagar. Det enda som saknas är att de tre dagarna (fyra med imorgon) skulle ha varit i veckor istället! Men nu är det dags att nana innan evighetsresan hem börjar imorgon, ciao!