Ett rikare liv

Vill du ta chansen att vara en göra något som 5% gör och strunta i vad de andra 95% gör i fem år för att sedan ha det 5% har och det de 95% aldrig kommer att få?

Idag var jag på en så sjukt bra föreläsning med Lyxfällan-Charlie aka Charlie Söderberg. Förutom att han var en av de bästa föreläsarna jag har lyssnat på sa han väldigt intressanta saker som vi människor egentligen vet om, men inte tänker på eller vill veta av. Jag har själv tänkt samma tanke som Charlie pratade om ”Vart hittar de alla puckon som är med i Lyxfällan?” Men efter Charlies föreläsning förstår jag att de inte är puckon. Eller jo, egentligen är det precis det dem är – men då är alla i hela Sverige puckon för alla gör samma sak.

Jag hoppas jag får med mig allafall några av de saker Charlie nämnde, trots att jag än känner mig lite för ung och lite för mycket nykomling för att ta del av de problem han pratade om, men jag förstår det stora hela. Han är klart värd att lyssna på och jag gör det gärna igen om några år!