Fem saker som borde förbjudas

Nu har det nästan gått tre timmar sedan jag lämnade Sandra och Stockholm. Jag sitter i överdrivet sköna Bus4you och har precis lämnat Norrköping. Jag kan inte säga att det finns allt för mycket saker att göra då jag redan kollat upp en bra tv att köpa, beställt smink, valt ut borstar, twittrat, ätit upp chokladen och kollat hotell och resor för helgen. Därför kom jag på att göra ett blogginlägg över fem saker jag tycker borde vara så gott som förbjudna, eller åtminstonde något liknande.

– Skosnören som är knutna RUNT vristen (speciellt Converse).
– Bilar, bussar, tåg – everything som gasar, bromsar, gasar, bromsar, gasar och bromsar ungefär hela tiden. Blir extremt guppig färd som framhäver illamående.
– Mobila bredband. Måste vara den sämsta utveckling/uppfinningen någonsin. Funkar ungefär tills man ska betala någonting eller kolla upp något super-duper-viktigt.
– Något som jag inte visste men som fortfarande håller i sig – idominsalva på läpparna.
– Dåliga filmer – det borde inte få finnas filmer som typ Birth, Frozen och Sin City.

Yes, nu är det snart dags att byta till tåget (eller det inställda tåget?) och det betyder att det snart är bara två timmar kvar, tjoho!