Firefox, bussflyt och en överraskning

Är 5 mil närmare västkusten och mitt bussflyt sitter fortfarande i. Hela veckan har jag lyckats tajma in bussarna så bra så jag har inte behövt stå och vänta mer en en minut när jag ska hem från pratiken. Otroligt effektivt och tidssparande. Mitt bussflyt fortsätter även nu på Swebus då jag fått två platser för mig själv och kan breda ut mig ordentligt med datorn i knät och iPhonen i den andra handen. Kjell släppte mig tidigare idag men jag har varit lite support då hans Firefox hade rymt. Jag har kommit in bra i rollen som teknikern/desigern/assistenten. Jag (vi) har riktigt kul och dagarna flyger förbi och idag har jag varit där i tre(!) veckor.

Nu vill jag att bussresan ska vara slut, jag blir rastlös av att bara sitta och vänta, att göra ingenting var kul i ungefär tio minuter. Plus att Christian säger att han har en överraskning på gång, jag hoppas det är något riktigt bra för jag är inget fan av överraskningar eftersom jag är så otroligt otålig,  det är tyvärr en egenskap som även han vet om och använder emot mig, haha!

Trevlig helg på er!