Födelsedag och tangentbord

Jag fortsätter lite i samma anda som föregående inlägg. Jag vill bara förtydliga att jag inte har gått och fått några läs- och skrivsvårigheter. Inte lässvårigheter allafall, däremot är det lite oklart med skrivsvårigheter. I morse tog jag på mig uppgiften att testa ett nytt tangentbord. Ett sånt där fancy som alla programmerare har, och jag då. Resultatet? Jo, allt tar minst dubbel så lång tid. Att skriva detta har tagit hela eftermiddagen. Nej, inte riktigt. Men jag känner mig som Sara, 13 år som precis har skaffat Lunarstorm.

Samma anda som förra inlägget nämnde jag. På onsdag fyller kära syster hela 20 år, vilket betyder med lite snabb huvudräkning att jag är 23. Helt sjuk! Sedan när blev hon så gammal, och när blev jag ännu äldre? Nu ska jag därför till mamma och pappa och planera upp den stora dagen. Spännande!

En liten bekännelse, sista delen av detta inlägg gick jag tillbaka till mitt vanliga tangentbord. Jag känner mig hemma igen, innerst inne är jag inte alls någon cool programmerare utan en vanlig formgivare. Det är bäst så.