Från katastrof till underbart

För 24 timmar sedan och fram till nu har allt varit en berg- och dalbana. Då menar jag inte att det har varit lite svajigt utan det har gått från katastrof, till nästa katastrof och sedan till underbart. Det började redan igår kväll, istället för att åka två rundor till Hjorten slutade det med fyra. Att bilen under den fjärde rundan bestämde sig för att dö var det som var väldigt ogillande. Med att dö menar jag att verkligen dö. Alla som har varit med i en bil där fläktremmen har gått av (plus andra fel som fortfarande är oupptäckta) vet vad jag pratar om. Efter en väldigt läskig och tung resa var vi faktiskt, och tro det eller ej – med bilen, utanför huset. Alldeles för sent fick äntligen mitt trötta huvud vila sig mot kudden.

Tyvärr varade det ungefär lika länge som halv åtta hos mig då Liza bestämde sig för att göra min sista natt minnesvärd, på ett negativt sätt. Det var den natten. Trött som jag var efter en sömnlös natt fick jag pappa till att köra Arno & Lenas väldigt sköna C5:a hela vägen till Jönköping. I Jönköping slutade äntligen den oändliga uppförsbacken i berg- och dalbanan. Räkningen på datorn har fortfarande inte synts till, Magnus blev Magnus och inte bara en klump, världens godaste mat och efterätt på Jensen’s (tack mami och papi <3) och självklart att det fanns bortglömt godis i packningen. Nästintill underbart helt enkelt!

Något som också gjorde min kväll var den supermegasnyggaälskvärda bilden jag snappade upp från google. Jag säger bara: Holy cow and Hello till mitt nya skrivbordsunderlägg på datorn!

Call me a wierdo men att inte älska bilden är nästintill ett brott.

Nu ska jag somna in till någon tråkig serie på tv:n, godnatt!
/Sarah