Från korvstaden Onsala till Vimmerby

Jag och kära syster kom hem från korvstaden igår. De sista två timmarna i bilen var jag så trött på att köra så jag gasade på lite extra för att försöka komma hem tidigare. Men icke, självklart var det ovanligt många bilar på vägen som också skulle hem men inte hade lika bråttom som jag.´

I fredags uppgraderade jag mig, big time! Jag köpte mig en alldeles egen mobiltelefon (nu slipper jag "låna" pappas). Det bästa av allt var att det inte kostade mig ett öre, eller ja, typ allafall. Tillbaka till verkligheten, jag sitter så gott som ensam i datorsalen borta i mediahuset, om en halvtimme börjar naturen. Ikväll ska jag, mamma, elin och ett antal tanter gå på vatten gympa, det blir en upplevelse! "Prov" imorgon igen. Vad är det för skilland på stora jävla skriftliga läxförhör och prov? – Typ ingen!