Go´ kväll

God kväll på er. Hoppas allt rullar på, för mig är det helt underbart. Jag sitter fortfarande hemma i Vimmerby, åker inte hem förens tidigt imorgonbitti, vilket också är underbart. På schemat imorgon är det en föreläsning i Grafisk design och teknik och sedan en photoshop-lab på det. Och, dum som jag är, har jag glömt bilderna hemma, vilket tyvärr gör att jag sitter lite i klistret med tanke på att det är jag som har Reginas bilder också. Rackarns!

Imorgon är det dags för min veckohandling också, och det är nästan så jag längtar till veckans mat. Det blir allt från nachotallrik till mammas hemmagjorda potatisgratäng som jag får med mig hem från skogarna, mumma. Jag ska även passa på att ta en någon promenix eller två till Jönköping nu i veckan när jag inte har någon inneboende längre. Om det är någon som vill hänga på är det bara att säga till! Tjohej!