Grundlurad på julafton!

Julafton igår, det var mysigt och skoj. Blev allt från massa mat till karaoke & guitar hero. Allt var på topp, förutom att söt-christian inte var med, men han kommer imorgon <3 Men på tal om något helt annat! Vad händer på självaste julafton!? Jo, jag blir så lurad som jag aldrig blivit förut! Såhär lyder historien i hyperspeed. Jag och pappa var på stan, köpa julklapp till mamma. Jag väljer ut värdens godaste parfym som pappa ska köpa till mamma (som jag självklart är dödsavundsjuk på för att mamma ska få den). Men nej, det var bara ett trick för att min kära far ville veta vad jag ville ha! Men jag kan säga en sak – jag blev glad! Julafton blev allt bra tillslut.

Imorgon blir det fullt hus i den här stugan, allt från kusiner, föräldrar, hundar & pojkvänner. Kul Jul som man kan säga!