Helt tomt både här och där

I hela inläggssidan är det totalt tomt. Inga inlägg så långt ögat kan nå. Huvudet är också helt tomt samtidigt som det gör ont. De senaste dagarna känns det som jag har mer eller mindre jobbat dygnet runt med allt från jobb, skola och att vara servitris till mormor på hennes 70årsdag. Nu är jag helt slut, totalt!

Sedan jag kom hem vid fyra har jag inte lämnat soffan mer än för lite mat, toa och för att fixa några koppar té. Jo, självklart gör halsen och kroppen ont. Jag hoppas jag inte blir sjuk utan det bara är kroppen som är lika slutkört som mitt huvud. Nu vill jag inte jobba på ett tag, men tyvärr trillade mer jobb in redan i lördags. Kämpa, kämpa!

Ja, inte det roligaste inlägget att läsa, men det är lite så min vardag ser ut just nu. Därav mitt sega beteende och antalet inlägg här på bloggen.