Hit och dit

Denna dag började bra, hade tagit ledigt för arbetsintervju och provjobb. Lugn och skön dag var planerad. Behöver få lite tid att bara vara jag. Men icke. Efter min insats som trevlig sommarjobbssökare begav jag mig till skolan för att göra lite nytta. Kort därpå ringer telefonen och jag skyndar mig till HR för att hjälpa My, hon är så duktig! Snabbt därifrån, åka till bokia och motorsport för lite sponsor-fix, hämta upp Jossie och lämna tillbaka (jävla) reflexis på media. Prata med de kära (och väldigt få) klasskompisar som var där om läget (fy fan, kommer det gå!?) Sen snabbt hem, käka en alldeles försen lunch och skriva om gårdagens äventyr (hann dock inte klart). Sen blir det Epok med syster och Elin, kolla på musikalens genrep och sen hem och blogga lite. Den lugna dagen blev en jävla dag. Parenteserna kändes nödvändiga för att försärka vissa saker. 

MEN, en god nyhet, en jävligt bra nyhet. Vi, bästa Frizon, är nominerade till Lilla Journalistpriset. WOOOHOO! Stockholm here we come!!!