Inbrott, Fy fan!

Jag är helt mållös, chockad, arg och besviken. För några timmar sedan var allt som vanligt. Mamma och Pappa satt nere och kollade på tv med våra tillfälliga hyresgäster som precis skulle gå och lägga sig. Mamma hör hur de går in och ut genom dörren för att samla ihop deras saker för natten. Plötsligt öppnas dörren väldigt långsamt och en hand sträcks in i hallen, tar tag om min väska och drar den långsamt till sig. Mamma kollar ut genom fönstret och får syn på att det är en främmande man i 40-50års ålder (observera) som har MIN handväska in handen. Jag som sitter uppe i lugn och ro framför datorn hör hur det börjas skrika från undervåningen. När jag kommer ner berättar (eller snarare SKRIKER) mamma att min väska har blivit stulen och att pappa springer efter honom i bara strumpor. Tur var det att det var min gamla väska, alltså låg det bara ett par pennor och några papper i den. När pappa kommer tillbaka lunkandes efter att ha sprungit efter aset (ursäkta ordspråk) har han även med min väska som tjuven slängde iväg efter att han hade rotat igenom den. 

Nu, några timmar senare har polisen varit här, de har luskammat området för att försöka hitta honom och anmälningar är gjorda. Jag är helt paff, hur fan kan en människa göra så!? Det som skrämmer väldigt mycket är att han tog dörren som är på baksidan, han har alltså gått runt huset. Vi alla känner på oss att han har varit här förr och nu kommer den dörren vara låst! FY FAN!