Det är jobbigt att vara egenföretagare… och att städa!

Den som säger att jag har legat på latsidan idag måste ha missat mig totalt i all fart. Dagen började med att min telefon mer eller mindre blev nerringd. Under lite mer än en timme hann jag pratade med tre olika personer om samma sak, jobb. Inte jobb som söka-jobb-jobb utan jobb med företaget. Det är alltid kul när det går framåt!

Efter att ha spenderat frukosten med telefonen i örat skyndade jag till bussen för möte 1 hos Kjell. Han blev försenad så jag missade med flit att hoppa av bussen och fördrev 30 minuter genom att gå en promenad i Mariebo. Till lunch blev det endast en banan som har varit skenet över hela mitt humör idag – surpuppa. Som tur var flöt möte 2 och 3 på någorlunda bra. Väl hemma väntade tvätt, promenad nummer två med glass, storstädning av lägenheten och promenad nummer tre för att gå till NKBo som vi glömde under promenad nummer två. Ja, jag tror det var allt… Behöver jag säga att jag är helt slut!?