Kallt som grisar, eller svinkallt?

Imorse när jag vakande visade temperaturen exakt -20 grader. Pappa hade snällt lagt fram ett underställ till mig då vi någon timme senare skulle åka mot Vetlanda för bilfix och en snabb titt i affärer. Måste erkänna att jag inte hittade något intressant eller var nog inte särskilt intresserad heller. Istället fick vi en fungerande display och gjorde ett besök på McDonalds.

Under resans gång passade jag på att läsa de sista sidorna om Bella och Edward i ”Så länge vi båda andas”. Usch, jag hatar att det är slut. Trots att det slutade precis som jag ville, vill jag veta så mycket mer! Jag får trösta mig med att läsa dem flera gånger om, och även på engelska.

Nu ska jag tillbaka till tv;n som för övrigt bara visar massa skit. En positiv sak är att syster kommer imorgon, hon kommer att bli attackerad innan hon kommer innanför dörren med mitt pratande, men det får hon leva med. Men men, tv;n var det ja, trevlig kväll!

/ Sarah