Kapten Jack och Liseberg

Ah, shit! Vilken helg det har varit. Jag vet nästan inte vart jag ska börja. Vi har gjort allt och lite till, allt från att ha tagit det lugnt till att vara på Liseberg och vinna kexchoklad. Jag tog mig i kragen och åkte Höjdskräcken (Ja, höjdskräcken inte AtmosFear) och dog lite på kuppen, vi glodde på folk, gjort allt för att bli blöta utan att lyckas och åt glass i den gassande solen.

Nu sitter jag hemma i Vimmerby igen. Jag är solbränd, varm och har alldeles för mycket kläder på mig. Jag har packat upp min prylar och börjar sakta men säkert bli en vimmerbybo igen, hur skönt som helst! Jag har saknat Vimmerby,  folket och min Liza. Äntligen är jag här för att stanna minst till Augusti, härligt!


Lägger upp låten som har mer eller mindre spelats sönder av mig och syrran i helgen, love it! Helt klart sommarens bästa låt!

Glöm inte bort min tävling, klicka här!