Krypa till kojs

Hoppas jag kan sova betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Riktigt hemsk natt, somnade väldigt sent och vaknade flera gånger om mitt i natten. Mamma klargjorde det hela och sa att det hade varit fullmåne och att hon också hade sovit dåligt. Hon och jag är de två i familjen som är släkt med någon form av varulvar eller liknande… (Nej, jag skämtade där) Jag vet att det är många fler som just har problem att sova när det är fullmåne. Konstigt nog.

Någon som allt är kräsen när det gäller sömn är ingen mindre än Liza, har suttit nere nu i en kvart för att hon skulle somna i soffan, passade på att se lite av The Big Bang Theory också. Liza har sedan några år tillbaka fått för sig att alla försvinner på natten och hon blir ensam, hon går därför omkring och skriker/letar eller vad sjutton hon gör(?). Jag vet nog vad ni tänker, ”men hallå, ta med henne till sängen då” – Jo, lättare sagt än gjort. Liza tycker inte om övervåningen där alla våra sovrum är och hon tycker inte heller om sängar. Även om man tar med henne och visar ”hej, här är vi” funkar det inte. Hon fortsätter att ta ton på nätterna. Kanske det blir någon förändring när mamma och pappa flyttar…?