Let’s Dance och en hel del annat

Jag har mer eller mindre en enorm längtan just nu, alla trailers, parodier och intervjuer får mig att önska med hela mitt hjärta att april, maj och juni bara säger SWICH och det blir 30 juni, jag, en biosalong och Eclipse. Yum! Men jag kanske inte helt vill att tiden ska gå så snabbt, först vill jag få ett påskägg, fira 913 dagar med Christian (dvs. 2,5 år), se Green Day, skratta ihjäl mig åt Schtunk, fira Christians student och självklart lämna Hoodet med stort H. SEN får det mer än gärna bli 30 juni.

Nåväl, jag kan lika gärna vara bland de första (allafall i min blogglovin-lista) som kommenterar Let’s Dance. Jag hoppades och hejade på Claudia, men efter Mattias dansade sin sista låt – Beat it, med MJ – var det mer än självklart att han skulle stå som segrare, helt klart. Nu ska jag försöka att sova, ciao på er!