Long time, no see

Hej på er! Hoppas ni inte har övergett mig då bloggen har varit tom i nästan en hel vecka. Jag har inte gått och dött eller något sådant, men ibland är det inte långt ifrån. Dagarna är ganska fullsmäckade med allt från svettiga arbetsdagar till kvällsdopp i Försjön. Mitt i allting har jag även hunnit med en flytt och även skrivit flyttkort som ska postas imorgon.

Eclipse, mina vänner! Det måste vara den bästa filmen i hela Twilightsagan. Jag älskade den, vilket ledde till att jag drog med mig Christian och passade på att se den ännu en gång i fredags. Nu efteråt har det blivit mycket snack om hur många ”viktiga” delar som fattades i filmen till skillnad mot boken, men det stör inte mig så mycket. Om de skulle få med alla ”viktiga” delar, som självklart är olika från person till person, skulle jag nog nästan sitta kvar i biosalongen än. Om man bara har sett filmerna förstår man helt klart handlingen och historien. Har man läst böckerna får man lite hintar då och då men som de har valt att inte lägga så stor tyngd på i filmen… Därför: En jävligt bra film!

Nu är det snart sängen då jobb väntar imorgon, ciao.