Lugnt och harmoniskt… Eller?

Numera är det ovanligt att jag sitter vid datorn efter att jag har stämplat ut för dagen. Just i kväll har jag valt att jobba lite hemma, det är väldigt avslappnande faktiskt. Mindre avslappnande är det att jag håller på att bli galen då jag inte är van vid varken mac, laptop eller touchplatta. Har även blivit så bortskämd på jobbet med en stol som har en tjockare instruktionsbok än vår torktumlare, min stora, kalibrerade skärm och mitt höjbara skrivbord. Just nu har jag intagit en halvliggande position i sängen med datorn uppslängd i knät vilket får mig att sakna min plats på kontoret. Fördelen här är att det är varmt och gött (jo, minusgrader existerar på vårt kontor).

Nej, imorgon är det redan fredag (hej tiden, kom tillbaka) och dagen därpå bär det av till Ullared. Men först ska jag fortsätta jobba vidare. Vi har några deadlines som väntar imorgon!