Man ska ha husvagn…

Underbart väder idag, ungefär vid halv fyra någongång sitter jag på altanen och dinglar med benen och busar med pez. Då kommer bara en stor skugga och inte vilken skugga som helst. Skuggan från VÅR nya adria, dvs husvagn! Skönt att uppdatera med en färsking från 2000-talet istället för vår fortfarande väldigt fina, men gamla knaus (fyller faktiskt 30 i år). Så imorgon blir det visning för kusinerna och jordgubb/blåbärspaj, har blivit någon konstig tradition av något slag att ha värsta fikat för en ny husvagn, konstig släkt det här. 

Idag har jag städat min garderob, den blev nog minst lika glad som jag. Samtidigt kom jag till insikt att jag behöver ett par nya jeans. Hur ska det gå till utan pengar? Illa illa. Nu ska jag ta och fortsätta lyssna på musik genom älskade spotify och ringa upp plutten, god natt!