Margit 85år och en minnesvärd cykeltur

Igår var vi på en snabbvisit i Kungsbacka och Särö för att fira Christians mormor som fyller 85 år i veckan. Träffade (nästan) alla Christians kusiner på sin mammas sida och alla mostrar. Har fortfarande svårt att vänja mig vid att man har släkt på båda sidor, och därför ibland bara träffar ena sidan. Vår släkt fungerar inte riktigt på samma sätt, mammas sida är även pappas sida och tvärtom. Smidigt och effektivt, men något förvirrande ibland.

Vi åkte bara över dagen då Christian jobbade på lördagen och jag jobbar nu på måndagen. I lördags var jag även med om den sämsta cykelturen i livshistorien. Ösregn, inga skärmar på cykeln, hungrig och en iPod som efter halva turen inte ville vara med mer. Det slutade med att jag fick ta skydd i en tunnel, för att sedan cykla hem sista biten. Hemma fick jag rulla av kläderna som ett korvskinn och slänga i tvätten.