Mindbite tar över!

Ja, här har det nu varit väldigt lugnt ett tag, nästan för lugnt. Ewra och hela bloggen, hemsidan och ja – allt har fått gå lite åt sidan. De som följer mig via twitter eller har mig som vän vet säkerligen redan om det då det inte är färska nyheter. Sedan två veckor tillbaka jobbar jag nu heltid som formgivare och frontendutvecklare på Mindbite. Att det redan har gått två veckor känns väldigt overkligt, när hände det? Jag trivs verkligen som fisken i vattnet även att jag har en hel del kvar att lära mig! Ja, nu vet ni vart jag har hållit hus den senaste tiden.

Och för er som undrar angående Ewra: Nej, jag kommer inte lägga ner företaget helt men det kommer inte alls vara på samma nivå som tidigare. Då var det mitt levebröd och idag är det de som jag alltid har tänkt att det ska vara – min hobbyverksamhet som jag sysslar med på fritiden. Företaget kommer alltså att finnas kvar, men jag kommer inte leta efter nya uppdrag och kunder.