Mindre trevlig upplevelse

Jag hatar verkligen klumpar! Kanske inte det trevligaste sättet att börja ett blogginlägg på, men så är det. Jag fick nämligen en jag-dör-vad-äckligt-upplevelse för en liten stund sedan. Som alla i min omgivning vet (eller kanske inte vet) är jag väldigt mesig när det gäller klumpar, som bland annat finns i sylt, youghurt, juice.. ja, ni fattar. Jag hatar att äta det och gillar inte heller att titta på det! Men, till saken. Igår tog jag och Christian upp någon gryta(?) från frysen som vi skulle ha till mat idag, så när jag kom hem från jobbet skulle jag kolla så det hade tinat klart. Till min fasa är hela grytan som en jävla svamp och full av äckliga små klumpar, fy fan! I papperskorgen med den och istället blir det en lite överrasking till mat idag, vi får se vad Christian tycker om det. Nu ska det bara lagas också, så see ya!