Mitt i sylten, ungefär…

Mitt första inlägg som 20åring. Det borde nog vara tänkt, som ett bevis på mognad och ålder, att detta inlägg ska handla om något viktigt eller ha någon vettig poäng. Men, tyvärr (antar jag) – det blir ingen större skillnad. Något jag dock kom och tänka på under mitt skapande av min vackra princesstårta är att det är skönt att det finns flera som jag. Vad skulle annars för oddsen vara för att stavmixern går precis på centimetern ner i syltburken? Jo, det finns någon som tycker lika illa som jag om de äckliga, slemmiga och hala jordgubbsklumparna som seglar förbi i sylten. För mig är det lite av en befrielse att inte känna mig så ensam i denna värld, eller jag kan åtminstone intala mig själv det.

Innan jag skuttar ner för att ta emot min kusiner vill jag passa på att tacka för alla gratulationer, ni är bäst <3 (Detta räknas nästan som en vettigt slut och ger därför en vuxenpoäng)

/ Sarah