På med snyggskorna och iväg!

Som en liten minitradition blev det pizza med två snyggingar idag på piri piri. MUMS! Efter vi har suttit och degat allt för länge på pizzerian får vi världens superbästa idé! Vi måste bowla någon dag, bara vi! Sagt och gjort och 3 minuter senare var vi i full fart mot Linas racerbil (POM? PUM?) och körde raka vägen mot de allt för snygga skorna och färgglada kloten! Efter en timma utav hopp, skutt, skratt, krypande och hejande kom vi fram till att detta ska göras igen… och igen! På fredag drar superligan upp igen och sopar banan? ;D

Som fredagunderhållning kollade jag på Let’s dance, men till vilken nytta? Nej, det var inte direkt dagens höjdpunkt. Något som är en aning mer intressantare är Terminator 2, även att jag är på gränsen till att vara lite feg att se den. En annan sak värd att ta upp, jag har även underhållt mig med att förvirra mig ännu mer vad jag ska göra efter skolan, JIPPI!