Räknas det som skolk?

Sitter i min Jumpsuit med en penna i ena handen och iPhonen i den andra. Eller ja, inte just nu. Tog precis en paus från jobbandet. Har snart bara hälften av de 123 stycken kvar, kaching!

Jag bestämde mig för att ”ta ledigt” hela dagen så jag hinner med att jobba och fixa räkpaj. Bland alla papper kom jag precis på att tänka på en sak. Kan man skolka när man går på Högskola? Lektionerna är ju ändå inte obligatoriska. Då borde det ju ändå vara mer skolk det vi gjorde på Media. Där är alla lektioner mer eller mindre obligatoriska. Där hoppade vi över vissa lektioner för att jobba med tidningen och för att hinna innan deadline. Jag menar, nu jobbar jag ju ändå med webb/grafisk design också & just nu är jag projektledare i jobbet. Så, ja. Jag vet inte. Skolkar jag eller vad gör jag? Ledig på skoltid?

Jag och min Jumpsuit har så mycket funderingar såhär på förmiddagarna…