Räkpajen

Japp, har precis gjort räkpaj nummer två på en vecka. Jag kan inte säga att det är världens godaste räkpaj, men den är verkligen inte långt därifrån!

Under tiden jag bakade pajdegen idag märkte jag till min stora förvåning att decilitermåttet var borta. ”Åh nej! Inte igen” tänkte jag och såg hela smörknivskatastrofen framför mig. Ja, ni som läser min twitter flitigt vet att jag för några veckor sedan tappade bort min smörkniv, vilket ledde till halvt katastrof. Jag har nu ersatt den borttappade med en annan smörkniv som ser ut likadant, förutom färgen, men endå inte känns likadant i handen. (Ja, jag har en förmåga att påpeka på småsaker)

Allafall, decilitermåttet var borta. Jag såg hela scenariot i mitt huvud att jag skulle få åka och köpa en likdan, men som precis som smörkniven inte skulle ha samma känsla i handen. Men, till min lycka. Decilitermåttet är återfunnet! Jag slipper bli en sånhär tant som tror att det bor en liten gubbe under min säng som går upp på nätterna och tar mina saker. Trots att det faktiskt har hänt, på riktigt (Nej, inte hos mig. Hos en tant… någonstans)


Bilden är främst till Sandra, så hon vet hur en riktig räkpaj ser ut.