Sjuk eller bara allmänt seg?

Usch, de senaste dagarna har jag inte alls känt mig i balans. Sedan igårkväll har jag varit smått illamående och ont i huvudet. Idag har jag börjat få ont i halsen och i örat av någon anledning (varför just där?). Så nu sitter jag här, första dagen av praktiken under min härliga filt och fryser fingrar (och nästan, ofcourse) av mig. Jag vill inte bli sjuk, det är kul att praktisera och jag som ska köpa mitt träningskort imorgon, så kom igen!

Jag hoppas att det bara är någon form av biverkning att jag har haft så otroligt mycket att göra och tänka på den senaste tiden. Att kroppen inte riktigt hänger med i svängarna nu när allt har lugnat ner sig och jag jobbar normallånga dagar på ett lugnt kontor istället för att göra evighetsuppgifter och stressplugga hela dagen, kvällen och lite på natten.