Tvätta, jobba, träna och lyssna

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Oftast betyder det att jag har mycket annat att göra och denna gång är det inget undantag. I fredags slutade jag någoluna tidigt från praktiken och gick därför och invigde friskiskortet för första gången för i år. Det var väldigt skönt men sjukt tröttsamt, igår tog jag mig ann pass nummer två och kände mig inte lika halvdöd efteråt.

Idag har jag och Kjell spenderat hela dagen(!) på Scandic Elmia och lyssnat på mini-föreläsningar. Väldigt intressant och givande. Inte lika långtråkiga och utdragna som i skolan utan väldigt spännande. Trollkarlen/imitatören imponerade sjukt mycket och var dagens favorit.

Nu har jag precis kommit hem, ätit och kollar på Lyxfällan. Jag ska snart ge mig ut på en promenad och boka om tvättstugan. Imorgon blir det lunch med Elin och självjobb då Kjell är i storstaden.