Update: 6 månader

Åh, att det ska vara så svårt att ta tiden till att blogga lite då och då! Jag vet ju själv hur mycket jag uppskattar det, att kunna blicka tillbaka och se vad som hänt tidigare. Som förra året vid den här tiden. Vad gjorde vi då? Ja, jag bloggade ju inte särskilt flitigt förra året heller så det får vi inte riktigt veta. Men jag kommer ihåg att jag tyckte att hela den här bebisgrejen fortfarande var lite overklig. Vi hade ganska nyligen även poppat bubblan på sociala medier. Vilken spännande tid! Så mycket pirr (och kräks!).

Och nu sitter jag här. En fredagskväll. Elton blir idag 6 månader. 6 MÅNADER!? Kom igen! Vad händer med tiden!? Den sprin.. Nej, galopperar iväg! Så, jag behöver dokumentera bättre! Så, jag tänkte sammanfatta lite kortfattat om vad som händer och sker i bebisbubblan just nu. Så att jag kommer ihåg OCH kan gå tillbaka! Win-win!

  • Fyra(!!) tänder har, as we speak, tittat fram. Två nere och två däruppe. Men det verkar som det är ytterligare två tänder på gång. Hjälp!
  • Elton har sedan tidigare lärt sig att rulla från mage till rygg, men han är bra på att glömma bort det – dåligt minne, precis som hans morsa. Så han gör det bara ibland, oftast slutar det med att han blir arg. För några dagar sedan rullade han även från rygg till mage för första gången.
  • Vi (läs: Elton) äter gröt innan läggdags, vi har precis kommit upp i en hel portion. Oftast med lite fruktpuré – Kitta tyckte däremot inte det var så kul när han fick katrinplommon.
  • Vi har överlevt vår första förkylning. Med nästäppa, snorsug, alvedon och upphöjd säng.
  • Vi har sagt hejdå till storlek 68 och kastat oss in i 74. Jag har god framförhållningen och har gjort (enligt mig) nödvändiga inköp även inför storlek 80 och 86. BVC-tid och läkarbesök på tisdag nästa vecka. Vi får se om vi kan slå 9,7 kilo och 71 cm.
  • Babysim! Jaaaaaaaa, bästa på HELA veckan. På torsdagar går vi på babysim, vi älskar det! Svårt att säga vem som gillar det bäst – mamman, pappan eller bebisen. Det är sååååå kul!

Nu ska jag krypa ner i min alldeles underbara (och bebisfria) säng. God natt!