Usch, fy och blä

Egentligen är det två saker som beskriver rubriken usch, fy och blä. Dels städningen av lägenheten, nu kanske ni tänker att det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig, men det gör det inte. Jag bara HATAR att ta bort kladd som bildas vid spisen och kylskåpet, ännu värre när det har fastnat damm i. Otroligt äckligt med andra ord.

För det andra är jag väldigt opepp på 4 timmars KomProj imorgon, inte det roligaste på en fredag. Plus att klockan ringer alldelses för tidigt – redan klockan 06.15. Men fredag imorgon, allafall. Det gillas! Träffar mami och papi lite snabbt imorgon innan jag drar vidare med Jossie till Götet. Mamma och Pappa ska ha myshelg hemma hos mig med bland annat ett spa-besök och lite bio, vilket inte är någon hit att unna sig i Vimmerby direkt.

Nu ska jag tillbaka till packningen som väntar på mig!