Våfflor och en lös skinbit

Har nu kommit hem efter att ha varit hemma hos mormor på en fika och planering inför hennes födelsedag. Det blev verkligen lyxfika, inget mindre än våfflor. Så otroligt underskattat och gott, är verkligen glad att jag fick ett våffeljärn av syster i julklapp, det kommer nog komma till bra användning!

När jag ändå skriver om man kan jag ju dela med mig att jag skar mig igår i fingret. Det gjorde och gör inte direkt ont, mer irriterande. Olyckligtvis hänger en skinbit kvar, jag vet inte om jag ska ta bort den eller låta den vara kvar. Om den är kvar kommer jag dra bort den på något klantigt sätt och göra så det börjar blöda igen. Drar jag bort den kommer det bli ett öppet sår och troligtvis börja göra ont. Ska den var kvar eller ska den bort? Annars kan jag ju alltid sätta ett nytt plåster på och hoppas att det försvinner av sig självt. Decisions, decisions…