Västkust, Devil och sims

I helgen var jag hemma hos Christian på västkusten, vi hade (som alla andra) superfint väder så vi passade på att samla ihop ett gäng, två grillar och åka ut till havet för att grilla. Supertrevligt och riktigt mysigt fick vi det. Om den illaluktande lukten som svepte in från havet inte funnits med hade det även blivit ännu bättre. Men det var som tur bara jag, den ovästkustigaste av oss alla, som la märke till det. Vi passade även på att kolla på filmen Devil framåt kvällen, jag blev stolt att jag hade lyckats gissa rätt på vem som var the-bad-guy var men annars var filmen inte någon större sensation att hänga i granen.

Nu ska jag och min näsa fortsätta jobba på praktiken, smart att jag glömde mitt nässpray hemma. Ikvälll ska jag försöka spela sims för första gången i år, tjoho!