Visioner, oligopol och redudans

Tenta ett avklarad och tenta två håller på att nötas in i hjärnan. Ut med det gamla, in med det nya – ungefär. Jag har hållt på och skriva sedan jag kom hem från skolan efter tolv idag och det börjar göra ont i fingrarna. Jag är inte så ”modern” som resten av mina kamrater som skriver på datorn utan jag håller mig till penna, sudd och överstrykningspennor. Hela mitt anteckningsblock på 70 blad är snart fullt med visioner, oligopol och redudans. Kanske ett nytt block är vad man ska önska sig i födelsedagspresent istället? På tal om det är önskelistan uppdaterad eftersom jag hade råkat glömma några punkter. Men nu, back to the books!

  • Ett kryddställ – väldigt bra att ha och jag älskar kryddor, speciellt timjan.
  • Träningsskor – 4 år gamla, nernötta skor för 200 spänn på Intersport är inget att hurra för.
  • Eclipse Deluxe 3-disc – Mer eller mindre ett måste!
  • Pengar – Både jag och min plånbok jublar över extra pengar.
  • New Moon Fan Edition 3-disc – Också ett måste så min samling blir komplett.
  • Sheer Cover – Smink, behöver jag säga något annat?