Ytterligare en vecka

Ah, äntligen fredag! Fredagen är lätt den bästa dagen på hela veckan. Christian och jag ska spendera hela helgen i Figeholm, vilket är första gången. Vi har varit här på helgen innan, men då har vi alltid åkt iväg till Jönköping eller liknande. Det kan vara så att det till och med blir premiär av våra plankstekar ikväll!

Denna vecka har för övrigt gått extremt fort, har jobbat och igår var syster på besök över en natt. Samtidigt har veckan gått långsamt. Idag är det en vecka sedan vi hämtade Gandhi. Ja, en vecka!? Det känns som han har varit här för alltid! Eftersom det bara har gått en vecka har vi verkligen lärt känna honom. Här nedan är några saker som vi lärt oss om vår goskille:

Han älskar kojor, att klättra och mjuka leksaker. Vi vet även att han föredrar kyckling framför färs, han sover mer än gärna i knät men när han blir för varm föredrar han golvet eller fönsterbrädan. Han kan apport och gillar att leka med vatten. På morgonen älskar han att ligga och gosa eller busa i sängen. Han ”gnäller” om man klappar för lite och även när man klappar för mycket. Han gillar att hålla tass när man åker bil och att jama på kattlådan. Han är underbar vår lilla plutt!